Textielstraat 2A

Dongen, 5107NG

Ma / Vr 08.00 - 17.30

TVW Horsetrucks
Pesebre
Uitvoering

TVW Pesebre Uitvoering

Met de ruime ervaring die TVW heeft kunnen wij u perfect adviseren en bijstaan in uw zoektocht. Wij kunnen precies maken wat u zoekt in een paardenwagen. Zo hebben wij al veel klanten geholpen met hun droomwagen te realiseren. We kunnen een nieuwe wagen precies bouwen zo als u hem graag ziet. 

Met de ruime ervaring die TVW heeft kunnen wij u perfect adviseren en bijstaan in uw zoektocht. Wij kunnen precies maken wat u zoekt in een paardenwagen. Zo hebben wij al veel klanten geholpen met hun droomwagen te realiseren. We kunnen een nieuwe wagen precies bouwen zo als u hem graag ziet. 

 

Auto’s uit onze voorraad:

TVW-Horsetrucks bouwt voor u in onze eigen fabriek een paardencompartiment op een gebruikte of nieuwe auto gebaseerd op een plancher-cabine. Hierop wordt een compleet nieuw paardencompartiment gebouwd die u naar eigen wens zelf kunt inrichten. En uiteraard wordt de gehele horsetruck in de door u gewenste kleur gespoten. U krijgt op het paardencompartiment 2 jaar garantie.

Wij zijn continu op zoek naar wagens die wij kunnen om bouwen tot TVW-Horsetruck, Daardoor hebben wij altijd wagens op voorraad staan die we naar uw wens kunnen bouwen van verschillende bouwjaren en km-standen.

Aanleveren eigen auto:

Wilt u zelf een auto aanleveren die u wilt laten ombouwen tot TVW-horsetruck? Geen probleem.

TVW-Horsetrucks bouwt voor u in eigen fabriek een paardencompartiment op een door u aangeleverde auto. Dit kan een nieuwe of een gebruikte auto zijn, ongeacht het merk. Daarnaast kunt u ook een gebruikte bakwagen of bestaande vrachtwagen door ons laten ombouwen tot paardenvrachtwagen/horsetruck. Deels om laten bouwen van een eigen vrachtwagen tot horsetruck behoort ook tot de opties.

Om veiligheid te kunnen garanderen is niet iedere wagen geschikt voor ombouw tot paardenwagen/horsetruck. Mocht u een van deze opties overwegen dan nemen wij graag vooraf met u de technische details door. Als een auto geschikt is, en u de auto heeft aangeleverd bouwen wij hierop een compleet nieuw paardencompartiment, die u naar eigen wens zelf kunt inrichten. Uiteraard wordt de gehele horsetruck in de door u gewenste kleur gespoten. U krijgt op het paardencompartiment 2 jaar garantie. 

Beschikt over

Neem contact met ons op

U kunt uw horsetruck ook leasen

Bij financial lease betaalt u elke maand een bedrag van gelijke hoogte aan rente en aflossing. Aan het einde van de lease periode heeft u het gehele aankoopbedrag afbetaald. De horsetruck is dan voledig uw eigendom. Heeft u liever een lager maandelijks te betalen bedrag? Dan is het mogelijk om bij de aanschaf al een bedrag aan te betalen.

Gebruik onze leasecalculator om een indruk te krijgen wat de kosten voor u gaan worden.

Financial lease is mogelijk voor nieuwe en gebruikte wagens.

(extra) Opties:

Volg ons ook op onze
social media

Wij helpen u verder

Schrijf u zelf in op de aanbod brief en ontvang een mail met de nieuw binnengekomen wagens. Tot wel 2 weken voordat ze op onze site verschijnen!